Gambar PSP Go keluaran Sony terbongkar

pspgo

Credit: Eurogamer.net

Hai, kembali dengan tajuk teknologi setelah lama membincangkan topik politik yang tak berapa nak best dan cerita penulis. Hari ini, saya terjumpa satu artikel yang memaparkan gambar PSP terbaru keluaran Sony -nama PSP Go. Kepada peminat PSP, keluaran terbaru pastinya dinanti-nantikan bagi menghiburkan hati yang duka disebabkan iklim ekonomi dan politik yang berapa nak syok ni. Kerana PSP ini bukan sahaja diminati oleh kanak-kanak dan remaja malah orang dewasa. Saya minat-minat gitu je, tak beli pun. Saya dah tak berapa main games ini sejak saya tahun akhir universiti. Main sekejap dah boring.. Features PSP Go adalah seperti berikut:

  1. Faktor kecil- 3.8 widescreen dengan 43 peratus lebih ringan dari PSP3000.
  2. Storan- 16 GB memory terbina dalam dan juga memuatkan externel storan Memory Stick Micro Pro. Tiada UMD lagi seperti PSP 3000.
  3. Controls-macam PSP biasa
  4. Wireless-ada WiFi dan bluetooth
  5. Digital media support- photo,movie,lagu. Boleh download lg.
  6. Harga?Tak dapat dipastikan.

Update: Playstation Phone akan keluar tidak lama lagi?

About these ads

Perihal jafni
Full name is Ahmad Jafni bin Abdul Hanan. Work as computer programmer. Also working on blog Jomsurf.com which not popular yet but will become popular later.Hehehe.What I wrote in this blog are just opinion and cannot be used as point to debate and please take it with open mind.

7 Responses to Gambar PSP Go keluaran Sony terbongkar

  1. yoga iskandar sulaiman berkata:

    gimana cara dpt psp go murah

  2. jafni berkata:

    xtau la..

  3. adikha berkata:

    tok de duit nok beli

  4. Nazatul berkata:

    Nama Awak siapa……

  5. bice berkata:

    ini ada lah itu awk okey……………….. hehehe

  6. Justin Bieber berkata:

    what are all saying huh

  7. Download the free PSN code Generator now !
    http://www.facebook.com/pages/PSN-Codes-Generator/482282838487037
    Like and download the new PSN Codes generator, enjoy unlimited PSN Games and hidden
    contain

Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: