First time in IKEA…

Hari ni pergi ke IKEA. Ini semua gara2 katalog IKEA kat atas meja aku. Tengok katalog tu macam menarik je. So, satu rumah sepakat pegi menuju ke Mutiara Damansara. Aku tak penah pegi pun. Lalu kawasan tu selalu je. Tapi hari ni hujan ribut. Tak nampak jalan. Syukur selamat sampai. Apa yang menarik di sana?

  • Dalam satu hall yang besar tu, ada satu studio contoh kecil-kecilan dalam tu. Ada studio contoh bedroom,kitchen,toilet,ruang tamu yang memberi idea kepada pelanggan menghiasi rumah mereka dengan menggunakan perabot dan hiasan diorang jual.
  • Barang2 yang dijual agak stailo dan kreatif yang dijual pada harga berpatutan.
  • Ada shopping complex lain kat sana macam Ikano, The Curve, Court, Cineleisure.

Perihal jafni
Full name is Ahmad Jafni bin Abdul Hanan. Work as computer programmer. Also working on blog Jomsurf.com which not popular yet but will become popular later.Hehehe.What I wrote in this blog are just opinion and cannot be used as point to debate and please take it with open mind.

6 Responses to First time in IKEA…

  1. WiNz berkata:

    blog sudah berpindah rumah ek? hehe.. bgs2..

    umm.. ikea ni kalo nk pegi utk cari idea camane nk decorate rumah mmg ok la tmpt die. harge brg die xde la murah sgt, tp mmg murah kalo nk dibandingkan ngan kedai perabot import lain.

    sape2 yg nk beli/masuk rumah baru, digalakkan la pegi sini.

  2. eDoTz berkata:

    jaf, kalo nk g IKEA… JANGAN AJAK ORG POMPUAN. kang die rase nk beli itu, nak beli ini.. hehe

  3. eDoTz berkata:

    jaf, kalo nk g IKEA… JANGAN AJAK ORG POMPUAN. kang die rase nk beli itu, nak beli ini.. hehe

  4. jafni berkata:

    Haha..habis tu,kat IKEA tu sume barang nampak cantik.lighting studio tu mmg bagus.

  5. abg berkata:

    laa..dah bertahun di KL baru sampai ke..keshiiannnn..xpe elok2 le tgk2 kat situ lgpun dah nak kwin..snng cr brg tp rega nye blh tahan..kalu tak tahan blh rabak poket..mauahahha

  6. jafni berkata:

    jauhla..lagipun xde geng nak pegi…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: