Maybank2u kembali ke web asal

Agaknya setelah mendengar rungutan daripada ramai pengguna, maybank2u kembali ke website lamanya. Antara rungutan yang aku baca ialah slow loading, confuse layout and not user friendly.Mujur aku tak jumpa error page dalam page tu. Biasala, MAS punya website pun beratus-ratus kali member aku testing kat pejabat sebelum nak release. Ni kan pulak maybank2u yang mencecah jutaan pengguna.Walaupun maybank2u website kena kutuk kaw-kaw,tapi takde pulak sorang yang bagi idea bagaimana membaiki sistem tersebut.

Perihal jafni
Full name is Ahmad Jafni bin Abdul Hanan. Work as computer programmer. Also working on blog Jomsurf.com which not popular yet but will become popular later.Hehehe.What I wrote in this blog are just opinion and cannot be used as point to debate and please take it with open mind.

4 Responses to Maybank2u kembali ke web asal

  1. budak kampung berkata:

    biasa la tu security concern…

  2. WiNz berkata:

    internet banking = usability & reliability.

  3. jafni berkata:

    betul2..

  4. espritdcorp berkata:

    ala, mende baru, biasa la. mesti semua cuak nmpk interface baru. ce lama2 pakai, mesti jd biasa.tu pndpt aku la…tp so far aku mmg ska pakai maybank2u instead of online banking lain mcm rhbbank tuh. tp aku noticed dia dh x salu mintak tac number.cemaner lak la dia jg security…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: