I’m back to GDC,Cyberjaya

Aku kembali ke HQ Satyam di Cyberjaya(GDC). Terasa macam culture shock sikit. Sebab tengok staff kat situ dah ramai,pak guard pun orang lain.Tiba-tiba macam janggal.Itulah perasaan bila balik dari projek MAS.Belum lagi pergi ke oversea tu dah rasa lain.Apapun, aku dah ada tempat di sana, di level 1 ODC3.Selain itu,terdapat perubahan berlaku di sebelah bangunan itu.Ni gambar yang aku nak share ni.

bgnnsebelahsatyam1

Gambar pada 1Feb08

Gambar pada 11Nov08

Gambar pada 11Nov08

Gambar pertama diambil hari terakhir di GDC,Cyberjaya.Gambar kedua adalah gambar terkini.

Perihal jafni
Full name is Ahmad Jafni bin Abdul Hanan. Work as computer programmer. Also working on blog Jomsurf.com which not popular yet but will become popular later.Hehehe.What I wrote in this blog are just opinion and cannot be used as point to debate and please take it with open mind.

7 Responses to I’m back to GDC,Cyberjaya

  1. :: aina :: berkata:

    opis ko jalan brape?
    aku dok cyberjaya pun xtau opis satyam kat mane :p

  2. eDoTz berkata:

    haha, kesian.. bagai burung pulang ke gagang.. eh betol ke aku ckp ni?

  3. jafni berkata:

    sukati lu je tulis bagai burung pulang ke gagang. Bagai sirih pulang ke gagang la.Hihi.Ofis aku jalan teknokrat 5.Depan EDS dan BMW.

  4. eDoTz berkata:

    ya ampuuun~ BM aku dpt B mase SPM dulu.. bahasa aku terok gile..

  5. :: aina :: berkata:

    owh ok2..kat main road sane🙂

    aku tak lalu ikut situ..hahaha

  6. WiNz berkata:

    sebelah bgnn tu satyam punye gak ke? bace paper aritu kt satyam nk hire beribu lg staf kat malaysia.

  7. jafni berkata:

    Bukan..bangunan sebelah tu bangunan pusat maklumat jpj

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: