Breaking News: Pengasas Satyam letak jawatan pengerusi

Oh..my God. What happen to my employer? Itulah yang terjadi pada company aku kerja sekarang, Satyam Computer Services Ltd. Berita ini begitu cepat tersebar tak sampai 24 jamramalinga-and-me dalam ofis aku.  Di sebalik kejayaan demi kejayaan ditempa, jadi lak macam ni. Nama pengasas Satyam, Ramalinga Raju, kira otai gakla dalam company ni. Sape tak kenal. Tapi dia berhenti atas sebab-sebab tertentu. Mungkin anda tak berasa apa-apa, tapi kitorang yang kerja kat Satyam ni cuak gakla. Tapi macam biasalah, top management cakap kita kena rileks, cool. Jangan panik. Apapun aku berdoa takde berlaku recession setelah diganti dengan chairman yang baru. Untuk tahu lebih lanjut baca ECONOMICTIMES.COM. Tajuk:Raju resigns, admits fraud, Satyam books cooked up

Perihal jafni
Full name is Ahmad Jafni bin Abdul Hanan. Work as computer programmer. Also working on blog Jomsurf.com which not popular yet but will become popular later.Hehehe.What I wrote in this blog are just opinion and cannot be used as point to debate and please take it with open mind.

One Response to Breaking News: Pengasas Satyam letak jawatan pengerusi

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: