Gambar PSP Go keluaran Sony terbongkar

pspgo

Credit: Eurogamer.net

Hai, kembali dengan tajuk teknologi setelah lama membincangkan topik politik yang tak berapa nak best dan cerita penulis. Hari ini, saya terjumpa satu artikel yang memaparkan gambar PSP terbaru keluaran Sony -nama PSP Go. Kepada peminat PSP, keluaran terbaru pastinya dinanti-nantikan bagi menghiburkan hati yang duka disebabkan iklim ekonomi dan politik yang berapa nak syok ni. Kerana PSP ini bukan sahaja diminati oleh kanak-kanak dan remaja malah orang dewasa. Saya minat-minat gitu je, tak beli pun. Saya dah tak berapa main games ini sejak saya tahun akhir universiti. Main sekejap dah boring.. Features PSP Go adalah seperti berikut:

  1. Faktor kecil- 3.8 widescreen dengan 43 peratus lebih ringan dari PSP3000.
  2. Storan- 16 GB memory terbina dalam dan juga memuatkan externel storan Memory Stick Micro Pro. Tiada UMD lagi seperti PSP 3000.
  3. Controls-macam PSP biasa
  4. Wireless-ada WiFi dan bluetooth
  5. Digital media support- photo,movie,lagu. Boleh download lg.
  6. Harga?Tak dapat dipastikan.

Update: Playstation Phone akan keluar tidak lama lagi?

Advertisements

Perihal jafni
Full name is Ahmad Jafni bin Abdul Hanan. Work as computer programmer. Also working on blog Jomsurf.com which not popular yet but will become popular later.Hehehe.What I wrote in this blog are just opinion and cannot be used as point to debate and please take it with open mind.

11 Responses to Gambar PSP Go keluaran Sony terbongkar

  1. yoga iskandar sulaiman says:

    gimana cara dpt psp go murah

  2. jafni says:

    xtau la..

  3. adikha says:

    tok de duit nok beli

  4. Nazatul says:

    Nama Awak siapa……

  5. bice says:

    ini ada lah itu awk okey……………….. hehehe

  6. what are all saying huh

  7. Download the free PSN code Generator now !
    http://www.facebook.com/pages/PSN-Codes-Generator/482282838487037
    Like and download the new PSN Codes generator, enjoy unlimited PSN Games and hidden
    contain

  8. Caridad says:

    Don’t brush your hair or put too much tension on it while it is still wet.
    This simple natural home remedy for hair growth helps
    in stimulating the hair follicles. It is identified in eggs, squash, liver, green leafy
    vegetables, carrots.

  9. friv says:

    There’s definately a great deal to know about this subject.

    I love all of the points you’ve made.

  10. organic remedies are the best option if it comes to healing
    health ailments. We are providing some advices on how to live a healthy life with
    organic remedies.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: