Akan datang: Need For Speed:Shift

Games kereta dari EA akan keluar tidak lama lagi..Need for Speed:Shift.Need_for_Speed_Shift Games lebih kepada racing atas litar ala-ala Race Driver:Grid gitu keluaran Codemasters. Dikatakan akan berada di pasaran pada September 2009. Bagi golongan yang suka merempit tu, mungkin sudah tiba masanya anda merempit di litar virtual. Kalau accident teruk pun, sekurang-kurangnya anda boleh berlumba lagi. Umur pun panjang. Tak gitu? Baik pikir idea aku ni. Tak pun pegi jadi askar, baru thrill.

Perihal jafni
Full name is Ahmad Jafni bin Abdul Hanan. Work as computer programmer. Also working on blog Jomsurf.com which not popular yet but will become popular later.Hehehe.What I wrote in this blog are just opinion and cannot be used as point to debate and please take it with open mind.

2 Responses to Akan datang: Need For Speed:Shift

  1. WiNz berkata:

    confirm graphic card murahan aku xmampu.. huhu.. dh bape siri nfs aku miss..

  2. jafni berkata:

    apa lagi..masa untuk berubah…hehe..berubah graphic card(bunyi transformers berubah bentuk)..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: