Blog yang hampir mati

Blog saya hampir mati dibuatnya akibat kebuntuan kepala. Apa sebabnya ye? Saya pun tak tau..mungkin takde masa kot. Yela, balik rumah letih, tak larat nak fikir dah. Kalau boleh, rilek tengok tv je. ‘Malas’ -itu perkataan paling tepat. Hehehe. Blog ni kadang-kadang boleh buat duit. Tapi apa yang saya baca dari seorang otai blogger ni, jangan buat blog sebab nak duit, tapi buat apa yang kita minat. Tapi ada kebenaran jugak kata dia tu. Passion-perkataan paling tepat. Tapi tak salahkan nak buat blog sambil dapat income.Rezeki. Malangnya kalau guna wordpress free ni tak bolehlah letak adverts2 macam google Adsense ke Nuffnang ke. Apapun saya still enjoy blogging.

Perihal jafni
Full name is Ahmad Jafni bin Abdul Hanan. Work as computer programmer. Also working on blog Jomsurf.com which not popular yet but will become popular later.Hehehe.What I wrote in this blog are just opinion and cannot be used as point to debate and please take it with open mind.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: