Projek blog:Pemilihan topik blog

Fuhh!.Ini yang memakan masa aku berbula-bulan lamanya. Aku dah ambil keputusan dah nak buat blog pasal apa. Apa lagi kalau tak topik blog yang aku minat dan aku boleh kongsi dengan korang. Mengikut blogger hebat, kalau nak buat blog tu kena ada passion terhadap topik nak diceritakan. Kalau korang minat nak cerita peribadi,terpulanglah kan. Memang itu tujuan asal blog tu. Ada 9 nama domain yang aku senaraikan. Macam mana nak tau domain kita tu available kat internet ke tak,korang boleh check kat godaddy.com ataupun http://www.checkdomain.com. Hosting buat masa ni aku guna blogger jela memandang ni free dan kita buat blog untuk kongsi ilmu. Tapi aku masih nak guna domain sendiri, nanti tambah je kat blogger tu. Aku dah start blog aku tu, tapi belum design betul-betul dan segan nak aku war-war kan.

Perihal jafni
Full name is Ahmad Jafni bin Abdul Hanan. Work as computer programmer. Also working on blog Jomsurf.com which not popular yet but will become popular later.Hehehe.What I wrote in this blog are just opinion and cannot be used as point to debate and please take it with open mind.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: