Pencapaian sepanjang 2010

Apakah pencapaian aku tahun ni tahun 2010? Hmm,kalau ikutkan tahun ni ntahla.Berikut adalah pencapaian aku tahun 2010:

  • Alhamdulillah dapat baby yang sihat sempurna (25 Jan).
  • Masuk kunci rumah sendiri-dah ada rumah sendiri tak payah sewa (1 Mei)
  • Tukar kompeni- (20 Sept)
  • Buka blog baru -belum launch, tapi dah ada content. Boleh response,kalau baik aku teruskan.

Apa target aku tahun 2011?

  • Confirm kerja tempat sekarang ni.
  • Beli kereta baru- target Saga FL je.
  • Teruskan berblogging sampai berjaya.
  • Business online masyuk.
  • Sambung belajar.

Dependencies- kalau bisnes online tak masyuk, sambung belajar pun tak dapat.Huhuhu.

Perihal jafni
Full name is Ahmad Jafni bin Abdul Hanan. Work as computer programmer. Also working on blog Jomsurf.com which not popular yet but will become popular later.Hehehe.What I wrote in this blog are just opinion and cannot be used as point to debate and please take it with open mind.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: