Kemaskini blog tergendala sementara

Buat sementara ni,blog aku jomsurf.blogspot.com tergendala seketika sebab aku tengah fokus nak exam.Nanti aku kemaskini.Banyak benda nak cerita tapi tula. Setakat ni, P1 Wimax cemerlang signalnya di rumah aku. Hanya minggu pertama langgan je ada problem sikit. Itu pun sebab tengah upgrade.Guna P1 tak perlu risau nak muat turun fail besar. 20GB kalau insyaallah cukup. Aku bukan nak muat turun banyak cerita pun.

Perihal jafni
Full name is Ahmad Jafni bin Abdul Hanan. Work as computer programmer. Also working on blog Jomsurf.com which not popular yet but will become popular later.Hehehe.What I wrote in this blog are just opinion and cannot be used as point to debate and please take it with open mind.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: