Produktiviti menurun akibat demam

Huhu. Sejak Jumaat malam sehingga Ahad malam aku demam. Banyak kerja aku tak jadi. Dan paling ketara boleh dilihat ialah blog aku jomsurf.com,pengunjung merosot kerana aku gagal mengemaskini cerita terkini di jomsurf. Momentum gagal dipertahankan.Last sekali, Ahad malam semalam aku pergi KPJ Kuantan jumpa doktor. Siang ni baru ok,boleh menulis ni.

Al-kisah minggu lepas cuaca jerebu melanda KL. Tiba-tiba Jumaat tu hujan pagi. Nak tak nak kena la pegi ofis.Pakai baju hujan. Balik ofis pun hujan gak. Aku terpaksa redah sekali lagi sebab nak balik Kuantan malam tu konon walaupun tanda-tanda demam tu dah ada.Malam tu makan ubat ok.Pagi memandu ke Kuantan terus. Rupanya demam jugak.Pergi klinik. Sampai Ahad, malam tu demam lagi sampai dah menggigil.Last skali pak mentua bawak ke KPJ.Dapatla MC.

Masih lagi di Kuantan ni.Tak boleh balik sehingga confirm boleh drive ke KL.Harap malam ni ok tak demam.Esok boleh balik.

Perihal jafni
Full name is Ahmad Jafni bin Abdul Hanan. Work as computer programmer. Also working on blog Jomsurf.com which not popular yet but will become popular later.Hehehe.What I wrote in this blog are just opinion and cannot be used as point to debate and please take it with open mind.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: