Pencapaian baru blog jomsurf 24-08-2011

Semalam merupakan rekod terbaru dicipta oleh blog Jomsurf apabila mendapat pageview tertinggi setakat ni setelah hampir 10 bulan berblogging.Walaupun pageviews tak sehebat blogger otai yang lain,tapi bagi aku kejayaan kecil ni sungguh bermakna sebelum kejayaan lebih besar.Macam ada satu viral lak.Padahal tak buat pe pun.Just post at my own wall di Facebook.

Semua pengunjung datang dari Facebook.Maksudnya blog aku sudah mula dikenali(tulis dengan muka perasan) oleh rakan2 Facebook.Aku tak buat duit pun dari blog ni.I’m just like to share knowledge with others.At the same time,i’m also gain new knowledge.This is miracle of sharing knowledge.You give and you will get more.Knowledge never wasted.

Perhh..tiba-tiba tulis orang putih.Hahaha.Ok,jangan lupa click Like kat jomsurf blog tu.Sokongan anda memberi semangat kat aku untuk menulis artikel2 terbaik dan fantastik.

Perihal jafni
Full name is Ahmad Jafni bin Abdul Hanan. Work as computer programmer. Also working on blog Jomsurf.com which not popular yet but will become popular later.Hehehe.What I wrote in this blog are just opinion and cannot be used as point to debate and please take it with open mind.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: