Blog jomsurf sudah pulih tapi….

Website blog yang sedang aku bangunkan ni, jomsurf.com sudahpun pulih daripada malapetaka 28 Disember pagi tadi, tapi semua post aku selepas tarikh 22hb Oktober 2011 hilang! WTF! Musnah hasil kerja aku dalam 2 bulan ni dan kebanyakannya adalah hot post!

Aduh..aku dah suruh team support hosting aku restore semula database terkini serta fail2 yang hilang dalam hosting aku. Aku down gile hari ni. Tapi ada juga berita baik pagi ni. Abang aku dapat anak laki tapi itu belum cukup memulihkan pengalaman ngeri ni.

Damn, apa jadi kalau content2 tu tak dapat semula? Aku tak larat nak tulis dan perah idea nak tulis topik2 tu semua. Topik2 tu boleh dapat daripada facebook aku sebab aku selalunya share topik2 tu kat wall fan pages jomsurf. Noooooooo…i dont want to close eyes. I dont want to fall asleep coz i miss u babeh, and I don’t wanna miss a thing.

Perihal jafni
Full name is Ahmad Jafni bin Abdul Hanan. Work as computer programmer. Also working on blog Jomsurf.com which not popular yet but will become popular later.Hehehe.What I wrote in this blog are just opinion and cannot be used as point to debate and please take it with open mind.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: