Blog jomsurf bakal berwajah baru

Walaupun blog aku tak ramai peminat, tapi aku cerita jugak la pasal blog jomsurf ni. Setelah kemusnahan dua bulan post aku tempoh hari, aku bertekad bertukar hosting memandangkan aku tak mahu menanggung risiko akan datang. Sementara proses hosting bertukar berlaku, aku tidak buat apa2 update supaya takde la penat aku backup je(untuk elak apa2 berlaku masa transfer hosting).

Apa yang aku sedang buat ialah menukar rekabentuk blog baru yang fresh dan mesra pengguna. Logo juga baru. Selain itu, aku juga akan menukar bahasa pengantar daripada bahasa Melayu kepada English. Ada berani ke aku? Cubalah.

Lepas aku siap design, aku akan taip content mengikut jadual yang aku dah setkan masa hujung tahun 2011. Patutnya aku kena siapkan 3 content/post untuk kategori yang berbeza. Tak tau mampu ke tak. Hopefully this blog successfully generate income in the end of this year.

Perihal jafni
Full name is Ahmad Jafni bin Abdul Hanan. Work as computer programmer. Also working on blog Jomsurf.com which not popular yet but will become popular later.Hehehe.What I wrote in this blog are just opinion and cannot be used as point to debate and please take it with open mind.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: