Belajar sendiri menyulam manik melalui video

Biasanya 2 bulan sebelum raya, kita akan tempah baju untuk persiapan raya. Lepas tu, nak kasi cantik, kita bubuh manik. Tapi masalahnya, menempah orang untuk menyulam manik pada baju kita sangat mahal. Kita boleh menjimatkan kos sekiranya kita boleh lakukannya dengan sendiri.

Bukannya susah pun kalau dah belajar. Kat sini, saya ingin berkongsi sedikit maklumat di mana kita boleh belajar menjahit manik atau sulaman manik sekiranya kita tak ada masa nak datang training yang kosnya mungkin beratus-ratus.

Tidak kira apapun tujuan anda untuk belajar sulam manik ni, samada mahu jahit manik sendiri atau untuk buat bisnes menerima tempahan manik, video seni sulam manik ni sudah memadai untuk anda belajar dari zero ke expert!

senisulammanik.blogspot
Terdapat pelbagai pakej yang boleh anda pilih mengikut kemampuan poket anda tidak kira anda suri rumah mahupun bekerja. Selain video, pembeli pakej tertentu layak menyertai ‘close group’ di Facebook yang lebih advanced tutorialnya!

Bayangkan jika anda sudah mahir mempelajari jahit manik, senang-senang je anda boleh menerima tempahan jahit manik dan dapat menajana pendapatan sampingan beratus-ratus ringgit. Saya rasa inilah video sulam manik paling murah kalau nak banding nilai ilmu yang terkandung di dalamnya!

Klik di sini >>seni sulam manik

Perihal jafni
Full name is Ahmad Jafni bin Abdul Hanan. Work as computer programmer. Also working on blog Jomsurf.com which not popular yet but will become popular later.Hehehe.What I wrote in this blog are just opinion and cannot be used as point to debate and please take it with open mind.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: