Belajar sendiri menyulam manik melalui video

Biasanya 2 bulan sebelum raya, kita akan tempah baju untuk persiapan raya. Lepas tu, nak kasi cantik, kita bubuh manik. Tapi masalahnya, menempah orang untuk menyulam manik pada baju kita sangat mahal. Kita boleh menjimatkan kos sekiranya kita boleh lakukannya dengan sendiri.

Bukannya susah pun kalau dah belajar. Kat sini, saya ingin berkongsi sedikit maklumat di mana kita boleh belajar menjahit manik atau sulaman manik sekiranya kita tak ada masa nak datang training yang kosnya mungkin beratus-ratus.

Tidak kira apapun tujuan anda untuk belajar sulam manik ni, samada mahu jahit manik sendiri atau untuk buat bisnes menerima tempahan manik, video seni sulam manik ni sudah memadai untuk anda belajar dari zero ke expert!

senisulammanik.blogspot
Terdapat pelbagai pakej yang boleh anda pilih mengikut kemampuan poket anda tidak kira anda suri rumah mahupun bekerja. Selain video, pembeli pakej tertentu layak menyertai ‘close group’ di Facebook yang lebih advanced tutorialnya!

Bayangkan jika anda sudah mahir mempelajari jahit manik, senang-senang je anda boleh menerima tempahan jahit manik dan dapat menajana pendapatan sampingan beratus-ratus ringgit. Saya rasa inilah video sulam manik paling murah kalau nak banding nilai ilmu yang terkandung di dalamnya!

Klik di sini >>seni sulam manik

Advertisements